Pajbak

Det bakas på Vedbyvägen.


Hemligheten bakom lyckade bärpajer är potatismjöl. Det har jag lärt mig nu.


Jag älskar paj. Oskar hatar paj. Jag frågar mig, hur kan man hata detta?


Lite snacks till sen...


Gud vad jag kommer att sakna vår stora, fina balkong när vi bor i Växjö...
Vi ska äta ute ALLA dagar till vi flyttar, har vi bestämt. Oavsett väder.


Imorgon blir det en sväng om Ängelholm och sen vidare till Ikea. Vi ska handla bord, speglar och lite sånt till nya lägenheten. Det känns knasigt att ha semester igen. Eller ja, Oskar har semester och jag är ledig. Jag ska jobba några dagar och en del helgpass, men annars gapar det tomt i kalendern fram till skolan börjar.

Nu blir det soffan. Jag är helt slut efter all turbolens de senaste dagarna...

Kommentarer :

#1: mor

Svårt att hata paj...

skriven
#2: svärmor

När han var riktigt liten älskade han ansjovis på knäckebröd,ättiksgurka,tjock brunsås och hatade sånt som tex jordgubbskräm...Har det ändrat sigså mkt egentligen? Kramar till er bägge!

skriven
#3: emma svärdh

han har aldrig varit riktigt klok! men det är ju tur för oss andra -mycket mer paj och annat gott till oss!

skriven
#4: Emmah

Vad gott det ser ut! När får man komma och provsmaka??

skriven

Kommentera inlägget här :