Full rulle i köket

Idag har jag gått loss i köket och lagat en massa mat.

image5

Jag gjorde paj och när jag ändå var i farten smällde jag ihop 4 köttfärslimpor. Inte illa, om jag får säga det själv. Jag är inte direkt stormförtjust i att laga mat, så det är lika bra att göra rejält när man ändå håller på.

Ikväll ska Oskar och jag till Klippan. Vi ska hälsa på Oskars föräldrar och bror. Ska bli jättekul att träffa Alma och se hur mycket hon växt sen sist (Oskars bror och hans sambo fick en liten flicka i december)

Nej nu är det dags att jag tar mig i kragen. Köttfärslimpor ska frysas in och grytor ska diskas... Det är ett evigt slit att vara hemmafru, suck.
 

En yxa bredvid sängen

Kom hem från Hässleholm idag och hittade en yxa bredvid Oskars säng. "Herregud", kanske ni tänker nu, men jag kan lugna er med att det inte är något ovanligt. Oskar brukar alltid sova med sin yxa bredvid sängen när jag är iväg, tror han känner sig lite ängslig då :) Psykfall, anser vissa. Lite charmigt, säger jag.

Ikväll kommer Lillis hit. Vi ska käka lite god mat och titta på GE-galan. Jag tänkte kocka ihop fetaost-fylld fläskfilé med rostade grönsaker (blomkål, paprika, squash, tomat och lök) och servera det tillsammans med en god sallad. Ska bli kul att se pojkarnas miner. Oskar och Lillis är minst sagt skeptiska till det här med frukt och grönt...

Imorgon fyller Kajsa år så då blir det kalas igen. Mysigt.

Nu e det gymmet som gäller, axlar och triceps idag.