Slöhet

De senaste veckorna har jag varit en riktig latmask. Jag har mest legat i soffan, käkat gottis och kollat Grey's på kvällarna. Enligt Oskar har mitt liv tagits över av Christina Yang och jag är beredd att hålla med honom. Så igår bestämde jag mig för att nu får det jäklar vara slut på slappandet. Idag har jag därför aktiverat min hjärna genom att göra grammatiktester på nätet och tagit mig an Goethe och den unge Werthers lidanden. Jag insåg emellertid att Werthers lidanden skapade lidande hos mig, så jag tog en sväng om gymmet för att tanka energi. Boken är som sagt inte särskilt upplyftande, vilket jag inte är ensam om att tycka - på insidan av bokens pärm har något skrivit "detta är en skitbok" :)

Anyway, nog om Goethe. I övrigt har det inte hänt speciellt mycket i mitt liv sen sist. I helgen var jag på Bakken tillsammans med Oskar, Emma, Calle, Lina och Linas systerdöttrar. Det var väldigt trevligt - vi åkte karuseller och käkade sockervadd tills vi nästan spydde - precis som man ska göra när man går på nöjesfält.

Vidare har mina veckor varit fullspäckade sen jag kom hem från semestern - jobb 12 dagar, ledig 2, jobb 12, ledig 2 osv, osv... Så om ni tyckt jag varit osocial vet ni varför nu. Jag jobbar såhär v 32 ut, sen är jag ledig fram till skolstart.

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng för jag öppnar på jobb imorgon, vilket innebär väckning 05.00.

Tillbaka

Denna vecka har jag varit lite under isen, om vi säger så. Eller jag hade önskat att jag befunnit mig under is, men det har jag dessvärre inte, utan under ett täcke. I lördags fick jag ont i halsen och fram till i onsdags eskalerade halsontet innan det vände och övergick i en hejdundande förkylning. Så med andra ord har jag varit däckad de timmar av dygnet som jag inte jobbat. Jag måste ha varit alldeles ohyggligt tråkig och sur för igår frågade Oskar mig om jag drabbats av något deppig-efter-semestern-syndrom och slutat tycka om honom. Då fick jag lite dåligt samvete... Men nu är jag i alla fall frisk och redo för en jobbhelg på Statoil! Och på söndag fyller Oskar 25 år, så glöm inte att gratta honom :)

Här kommer lite fler bilder från semestern.

















Ny bil

Här kommer förresten en bild på vår (Oskars) nya fina bil.

Volvo S40 för den som undrade.

Värmeslag

Här kommer lite sköna semesterbilder att svalka sig med i hettan :) 

Den semestrande klanen Broqvist samlad på Konoba Kali.


Medveja!


Kärlek på strandpromenaden i Lovran.



Traditionsenliga hopp-badbilder i Medveja.


Klara ångrade sig :)


Vissa badar våldsammare än andra.


Stina och jag tog oss en livsfarlig parasail.


På besök hos svärföräldrarna i vackra Rabac.


På väg till Losinj. Hisnande vyer på Cres.


Framme på favoritbadstället i Mali Losinj.


Vi behövde inte direkt trängas.


Mys i gamla stan.


Vi körde inom Beli på väg tillbaka till Medveja.


I Beli var det 36 grader så vi körde vidare efter att ha badat av oss.


Vi har njutit av massor av god mat!


Och frukt!


Som sagt, en riktigt härlig semester har vi haft! Imorgon börjar sommarjobbandet på dagis, vilket ska bli riktigt kul. Vi hörs!



Semesterupdate

Oj vad vi har det bra har nere... Oskar och jag har precis tillbringat tre natter pa Losinj och efter en dag i Beli ar vi tillbaka i Medveja. Har ar tack och lov lite svalare an pa oarna.

Just nu haller Oskar pa att laga middag till oss i lagenheten sa jag ska bege mig tillbaka. Men allt ar som sagt underbart och vi njuter i fulla drag. Kanske blir det en battur innan vi beger oss hemat pa fredag. Vi hors mer i helgen. Da blir det massor med fina bilder fran semestern!