Medvejabilder

Vi har det underbart i Medveja, men internetuppkopplingen här är inte den bästa så det blir bara ett par bilder idag. 

Gänget samlat första kvällen på hotell Stanger.


På vår härliga balkong, Villa Mia.


Utsikt från lägenheten där mor och far kanske ska bo nästa år?


Vi stannar i Medveja till söndag och styr därefter kosan mot Bled. På återseende!



Arrivederci

En sista hälsning från Venedig innan vi beger oss mot Kroatien och Medveja!









Fler semesterbilder

Först ett par från Antibes...

På väg ut för att kolla in stora båtar i Antibes hamn.


Andra båten från vänster har en konstig grej på däck. Jag tyckte att det såg ut som en kanon, men O förklarade att det var en helikopter. Jisses...


Oskars värsta mardröm - att råka parkera precis under en duvtoalett. 


Igår kväll åkte vi in till Venedig för att strosa runt och äta middag. Det var en fantastisk kväll - solig, klar och nästan lite kyligt i luften för det blåste. Underbart med andra ord!

Vy från Rialtobron.



Venedig är ju så vackert. Och så mycket mer än Canal Grande. Man skulle kunna fota varje liten gränd.




Och här har vi den - den obligatoriska hoppbilden. O vägrade att göra en egen.


Haha, igår beställde Oskar in en stor öl, utan att kolla så noga i menyn innan. Det borde han nog ha gjort - grande var nämligen 1,2 liter eller någonting ditåt. Det roligaste var hans min när kyparen kom - en blandning av förföran och eufori.


I väntan på campingens shuttle tog vi lite fler bilder och drack en cappucino.



Nu ska jag gå och köpa frukost i affären och sen väcka min man som sover som en stock. Det blir som sagt bad och träning först och inte Venedig förrän senare. 

Venezia!

Woho, vår pyttelilla camping här utanför Venedig har allt! Gym (ghettostyle förvisso, men who cares - vi är ju vana vid BK), simbassäng, skugga, ac inne i huset (som är rent och fint), internet, supermarket, poolbar, restaurang, privat shuttle till Venedig OCH en egen life saver som går vid poolen och vaktar de tre badande gästerna hela långa dan!! För detta betalar vi 621 kronor för två nätter. Ganska överkommligt alltså. Wonderful, nu drar vi in till Venedig och firar midsommar!

Imorgon ska vi börja dan med träning, följt av några kilometer i bassängen, sen solande och badande hela dan och på kvällen drar vi återigen in till Venezia. Oskar är lite sur för han vill gärna vara där inne hela dagen - men jag menar att det för husfridens skull är bäst att inte åka in när det är för varmt :)

Nähä gott folk, vi hörs imorgon. Och då kommer mer bilder!! Kram

Semesterupdate

Nämen, vad är det som sker? Ett blogginlägg? Jojomänsan, här kommer till och med lite bilder från semestern hittills! Just nu är vi i Antibes och på fredag kör vi vidare mot Venedig.

Första övernattningen på vägen ner. I Zwingenberg, södra Tyskland. En liten pärla till stad! 



I Zwingenberg åt jag det godaste kött jag ätit i hela mitt liv: perfekt grillade lammfiléer. Jag fick tre stycken och åt upp alla tre, herreguuud så gott det var! Nästan värt att ta omvägen om stan varje år för att njuta av denna fantastiska mat.

Andra övernattningen, Imperia på italienska rivieran. Efter skyfall genom hela Schweiz (bokstavligt talat, vi körde inte en meter utan ösregn) var det välkommet med sol och 27 grader. Morgonsol och härlig utsikt från vårt hotellrum.


Så igår kom vi äntligen fram till Antibes.


Oskar på strandpromenaden.


Promenadstråket ovanför gamla stan.


Här ser ni hotellets takpool, vid vilken vi legat hela dagen. 


Fin utsikt över stan har man här uppe.


Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, det får bli fler en annan dag. Nu ska vi laga lite mat och sen gå in till stan. Hörs!