Kalas

Idag har vi haft kalas för Oskar som fyller 26 imorgon. Calle, Lina och barnen sitter i bilen på väg hem från Norrland, men i övrigt var familjen samlad - härligt!


Jag jobbade hela dagen idag, så Oskar gjorde själv tårtor (som ni ser, hihi).



Efter fikat tog Lisa, Emma, Oskar och jag en sväng ner om sjön. Blev inget bad idag, men väl en skön promenad.


Kvällen avslutades med grillning på farmors uteplats, och nu sitter vi inne i lägenheten och myser med tända ljus. En toppendag, helt enkelt!


Sommarpics

Här kommer äntligen ett gäng semesterbilder till! Hemma hos farmor är det lönlöst att ladda upp många, men nu sitter jag hemma hos mor och passar därför på!

Först ett par från Imperia, Italien, där vi stannade en natt på väg ner till Antibes.



Antibes, franska rivieran, var vi mest strosade runt på marknader och i hamnen, solade och njöt av att vara helt lediga.






Och slutligen några från Bled, Sloveniens pärla!







Halvvägs runt Bled-sjön tog vi lunch. Jag åt en urgod pasta med lax och sparris, något som måste testas hemma!



Oskar övertalade mig att åka rodel, så vi tog liften upp i en (vintertid) alpin skidbacke och for ner i full fart. Döm min nervositet när jag insåg att jag var tvungen att köra själv och inte fick åka i Oskars rodel. Men det gick fint och var riktigt kul! Nästa gång vi kommer till Bled ska vi klättra. Tydligen finns där många fina routes, men de flesta ligger på 7 eller över, så det blir till att träna klättring i Växjö i vinter!

Skymning

Åh, det är så vackert ute nu. Det har slutat regna och dimman håller på att lägga sig över ängen samtidigt som det börjar mörkna. Jag sitter vid mitt lilla datorbord, blickar ut och bara njuter. Helt ensam är jag också. Farmor är som vanligt ute på galej och Oskar jobbar. Jag har lyxat med vin, Anton Berg-praliner och tända ljus.

Helgen är ganska fullspäckad och på måndag börjar jag jobba igen. Jag har visserligen jobbat både igår och idag, men det känns liksom som semester när man bor här, oavsett om man jobbar eller inte.


Godnatt, vi hörs mer en annan dag!

Hemma

Nu är vi hemma och installerade i lägenheten på Hässleholmsvägen. Det är konstigt att ett boende som inte är vårt riktiga hem kan kännas så mycket mer som hemma än vår lägenhet i Växjö... Vi älskar att bo här!

Jag ska lägga upp fler bilder inom kort, både från semestern och huset här. Jag bjuder på en favorit från Bled sålänge!