Mer Hua Hin

Dagarna flyter pa har i Hua Hin. Vi har det valdigt bra. Stranden ar schysst, maten ar god, solen skiner - kort sagt finns det inte mycket att klaga pa!
 
Kajsa ligger och far massage just nu, sjalv vantar jag med det nagra dagar. Kanner mig brand i skinnet. Det var harligt blasigt pa stranden idag och jag lekte lange i vagorna. Mitt pa dagen. I stekande sol. Kanns ju som att tigga om att branna sig, men men. Lite aloe vera pa sa har det forhoppningsvis lagt sig till imorn. 

Harliga vagor!


Imorgon fm har vi nagra timmar pa stranden innan det ar dags att hoppa pa en buss till Bangkok. Hua Hin ligger 20 mil soder om Bangkok sa resan tar bara 3 timmar. Skont! For aven om man tar vipbuss sa ar vagarna inte direkt tip top.

I Bangkok lar vi soka oss till de stora (luftkonditionerade) shoppingcentren. Vi laste i tidningen att temperaturen i Bangkok kommer att ligga pa 35-37 grader de kommande dagarna. Pust!

Nu blir det nattmarknaden och sen en svang inom vart favvostalle har nere
- il gelato!

Mums! Inte mycket som ar godare an glass :)

Kommentarer :

#1: Emmah

Är inte ni vana vid extrem hetta nu efter denna resan?? 37 grader borde ju vara en baggis för er... Snart kommer ni hem till "Svedala" igen. Ska bli kul att träffa dig! Puss o Kram

skriven

Kommentera inlägget här :