Planer

Nu har grabbarna hamtats och sitter pa en super-vip-buss pa vag mot Bangkok. Haha, de ar sa faniga och maste valja det lyxigaste alternativet (utan stopp och med godis, dricka och middag inkluderat). De ska shoppa ett par dagar innan de flyger hem. Trakigt nog har de en 13 timmar lang mellanlandning i Istanbul, men det ar nog inte varre an att de kan sta ut. Flygplatsen i Istanbul ar liten, men dar finns de tva sakerna Oskar rankar hogst nar han reser.
1. Bar med god ol.
2. Burger king.

Kajsa och jag ska stanna i Ao Nang ett par dagar till. Pa sondag aker vi till Hua Hin och det kanns verkligen som en chansning. Var guidbok har nagra ar pa nacken, och i den star det att Hua Hin ar en lugn stad, med rena fina strander och god mat. Ska bli spannande att se hur dar ar nu. Vi bor mittemot en resebyra och dar sa de att Hua Hin haller pa att bli lite som Pattaya. Och det kan man ju tolka som man vill...

Den thailandska kungen bor till och fran i Hua Hin. Kungen gillar att bada i havet, och darfor ar ocksa stranderna kungligt rena, har vi lart oss.

Hua Hin som det ser ut i resebroschyrerna.
Hua Hin Beach

Annars ar allt bra. Regnet vraker ner for tillfallet, men det ar ganska mysigt! Kajsa ligger inne i var stuga och kollar pa American Idol. Vi har drygt 5 minuters promenad till stranden och i osregnet kanns det inte sa lockande. Vi funderar pa att ta takeaway fran den italienska restaurangen som ligger mittemot. Ibland far man lov att vara lat :)

Kommentarer :

#1: mor

Den stranden går nog att stå ut med några dagar...

skriven
#2: moster

Vi var i Hua hin i tidernas begynnelse, dvs ungefär när Anna föddes. Det blir spännande att se hur det ser ut nu! När kommer ni hem förresten?

skriven
#3: Anna

Vi kommer hem den 15e mars alltsa nasta sondag. Har ar jattefint. Turistigt saklart, men valdigt fint!

Kram

skriven
#4: Anonym

grrr, det e inte prio 1 med god öl:)

skriven

Kommentera inlägget här :