Fullt upp

950 sidor kurslitteratur denna vecka, samtidigt som vi har fyra (!) tentor i luften, samtidigt som vi har föreläsningar fyra av fem dagar. Ja, vad ska man säga? Det här är planering när den är som bäst. Eller?

Nåja, denna arbetsbörda kräver sina kalorier, helt klart. Nu festar jag loss på Ben & Jerry's och läser ut Osynliga flickor, synliga pojkar - om ungdomar med svenska som andraspråk. Senare blir det gymmet - det enda som håller hjärnan igång veckor som denna :)

Kommentarer :

#1: mor

Du milde...

skriven
#2: Anonym

när jag läser det blir jag ju glad för att jag bara har min c-uppsats att avsluta denna veckan och försvara nästa. PYHHH, din stackare!

skriven
#3: Anna

Haha, ja det är ju en piece of cake i jämförelse ;) Håller tummarna för dig, men vet att det kommer att gå toppen. Du är ju bäst, Emma!

skriven
#4: svärmor

Jag tycker ni är bäst båda två!

Kram

skriven
#5: emma svärdh

knappast Anna! jag går bara och väntar på att de ska upptäcka att jag inte har en aning om vad jag pratar om, och dessutom fortfarande skriver uppsatser på samma nivå som på första terminen :-p

hade aldrig orkat med ditt tempo, skönt att bara ha denna kvar (denna terminen).

34 timmar tills den deadline jag har satt för mig själv (som är 10 timmar innan den jag reelt har), saknar stora delar av slutanalysen och lite pyssel. Blir så skööööönt! (om inte den blir sågad, då dör jag nog)



jobba på, men var rädd om dig, snart har vi sommarlov!!!

skriven
#6: Anna

Haha, det kommer att gå fint! Lite panik är bara sunt tror jag, speciellt på så stora lämningar. Ja fasen vad gött med sommarlov. När ska vi fira?

skriven
#7: Anonym

oohhh vilket spännande nytt sätt att hålla kontakten på, snart behöver vi inte träffas alls:)

skriven

Kommentera inlägget här :